Alakbarát, fehérjedús, laktató főétel, és fél óra sem kell hozzá, hogy elkészítsd!
Hozzávalók:
450 g csicseriborsó
1 db kápia paprika
1 db paradicsom
1 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
olívaolaj
2 ek szójaszósz
1 ek paradicsomszósz
1 tk curry
1 kk kurkuma
1 kk Cayenne bors
chilipehely
só, bors
Tálaláshoz petrezselyem és basmati rizs vagy bulgur
Elkészítés:
Olívaolajon megpirítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott kápiapaprikát, paradicsomot, cukkinit, majd a csicseriborsót. Meglocsoljuk szójaszósszal, egy kis paradicsomszósszal és fűszerezzük curry-vel, kurkumával, cayenne- és tarka borssal, meghintjünk chilipehellyel és összefőzzük. Megszórjuk petrezselyemmel, basmati rizzsel vagy bulgurral tálaljuk.