Alakbarát, fehérjedús, laktató főétel, és fél óra sem kell hozzá, hogy elkészítsd!

Hozzávalók:

450 g csicseriborsó
1 db kápia paprika
1 db paradicsom
1 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
olívaolaj
2 ek szójaszósz
1 ek paradicsomszósz
1 tk curry
1 kk kurkuma
1 kk Cayenne bors
chilipehely
só, bors
Tálaláshoz petrezselyem és basmati rizs vagy bulgur 

csicseriborsó recept kiemelt táplálkozás főétel vegán vegetáriánus gluténmentes tejmentes

Elkészítés:

Olívaolajon megpirítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott kápiapaprikát, paradicsomot, cukkinit, majd a csicseriborsót. Meglocsoljuk szójaszósszal, egy kis paradicsomszósszal és fűszerezzük curry-vel, kurkumával, cayenne- és tarka borssal, meghintjünk chilipehellyel és összefőzzük. Megszórjuk petrezselyemmel,  basmati rizzsel vagy bulgurral tálaljuk.

Nézd meg, hogy készül!