Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Immunerősítő céklakrém recept - Kecskesajttal és dióval 

A téli időszakban érdemes minden étkezésnél figyelmet fordítani arra, hogy felvértezzük immunrendszerünket. Íme egy zöldségkrém, amelyet reggelire és vacsorára is fogyaszthatsz.  Hozzávalók: 3 db cékla 2 db vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 160 natúr krémsajt 40 g kecskesajt 1 ek olívaolaj Tálaláshoz: dió  Elkészítés:  A meghámozott céklát félbevágjuk, és körülbelül húsz perc alatt puhára főzzük. Amíg hűl, a vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk, majd olívaolajon serpenyőben megfuttatjuk. A céklát a hagymákkal, a krémsajttal, a feldarabolt kecskesajttal krémesre turmixoljuk,...

A bejegyzés folytatódik