A téli időszakban érdemes minden étkezésnél figyelmet fordítani arra, hogy felvértezzük immunrendszerünket. Íme egy zöldségkrém, amelyet reggelire és vacsorára is fogyaszthatsz. 

Hozzávalók:

3 db cékla
2 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
160 natúr krémsajt
40 g kecskesajt
1 ek olívaolaj
Tálaláshoz: dió 

Elkészítés: 

A meghámozott céklát félbevágjuk, és körülbelül húsz perc alatt puhára főzzük. Amíg hűl, a vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk, majd olívaolajon serpenyőben megfuttatjuk. A céklát a hagymákkal, a krémsajttal, a feldarabolt kecskesajttal krémesre turmixoljuk, majd ízlés szerint fűszerezzük. 

A videóban még több Immunerősítő receptet találsz!