Kezdd a napot egy szuper, ínycsiklandó reggelivel! Hozzávalók: 2 db közepes méretű padlizsán 3 gerezd fokhagyma 1 citrom leve 1 marék friss bazsalikom 100 g kecskesajt pirított fenyőmag olívaolaj só, bors teljeskiőrlésű kenyér Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 220 Celsius fokra (alsó-felső fokozat). A padlizsánokat vágjuk ketté hosszában, locsoljunk rá egy kis olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, és tegyük be a sütőbe körülbelül 15 percre. A fenyőmagot olívaolajon pirítsuk le. Amikor megsültek a padlizsánok, és kihűltek, hámozzuk meg, a húsát turmixoljuk össze a fokhagymával, a citromlével, egy...
Kecskesajtos-padlizsánkrém recept - Ezt kend a pirítósra!
A bejegyzés folytatódik