Ha nincs kedved túl sok időt a konyhában tölteni, de összedobnál egy ütős fogást, akkor készítsd el receptünket!
 

Hozzávalók: 

200 g tetszőleges tészta (zöldborsó fusillit használtam)
180 g koktél paradicsom
180 g rukkola
150 g lágy kecskesajt
100 g vöröspesztó (passata is megteszi helyette)
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
kókuszolaj

 

recept kecskesajt vegetáriánus rukkola pesto táplálkozás

Elkészítés: 

A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, majd kókuszolajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a félbevágott koktél paradicsomokat, sózzuk, majd fedő alatt puhára főzzük. Hozzáadjuk  a pestót és a száraztésztát, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi és fedő alatt körülbelül 8 perc alatt megfőzzük. Főzés közben néhányszor megkeverjük, majd ha elkészült beletesszük az ujjnyi szeletekre vágott lány kecskesajtot és friss rukkolával találjuk. 

Nézd meg a videóban, hogyan készül!