Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Dupla sajtos, baconos mártogatós - A sajt ropog a tetején

Ha szeretnél valami egyszerű, mégis különleges vendégvárót, akkor készítsd el a mártogatós receptünket! Hozzávalók: 10 szelet bacon szalonna 250 g lágy krémsajt 4 ek görög joghurt 1 ek tejföl 1 tk fokhagymapor 1 tk piros paprika 250 g baby spenót 200 g reszelt parmezán 150 g reszelt mozzarella só, bors Tálaláshoz: tortilla, pirított bagett, zeller, sárgarépa Elkészítés: Serpenyőben süssük ropogósra a bacont, majd vágjuk apróra. Egy köralakú sütőtálban keverjük el a krémsajtot, a görög joghurtot, a tejfölt és a fűszereket. Adjuk hozzá a parmezánt, az apróra vágott spenótot és a bacont,...

A bejegyzés folytatódik