Ha szeretnél valami egyszerű, mégis különleges vendégvárót, akkor készítsd el a mártogatós receptünket!
Hozzávalók:
10 szelet bacon szalonna
250 g lágy krémsajt
4 ek görög joghurt
1 ek tejföl
1 tk fokhagymapor
1 tk piros paprika
250 g baby spenót
200 g reszelt parmezán
150 g reszelt mozzarella
só, bors
Tálaláshoz: tortilla, pirított bagett, zeller, sárgarépa
Elkészítés:
Serpenyőben süssük ropogósra a bacont, majd vágjuk apróra. Egy köralakú sütőtálban keverjük el a krémsajtot, a görög joghurtot, a tejfölt és a fűszereket. Adjuk hozzá a parmezánt, az apróra vágott spenótot és a bacont, szórjuk meg a reszelt mozzarellával, majd 200 Celsius fokon körülbelül 25 percig süssük, amíg aranybarna lesz.