Pikáns, friss, könnyed fogás, ami biztosan a grill party-k egyik kedvence lesz!

Hozzávalók:

400 g csirkemellfilé
olívaolaj
só, bors
cayenne bors
őrölt chili
fokhagymapor

A mártogatóshoz
200 g tejföl
200 g görög joghurt
3 gerezd fokhagyma 
1 db lime
friss koriander

Az összeállításhoz
2 db paradicsom
2 db kaliforniai paprika
1 fej vöröshagyma
4-6 kisebb tortillalap
cheddar sajt

Elkészítés:

A páchoz a fűszereket és az olajat összekeverjük, majd beleforgatjuk a felkockázott húsokat, és fél órát állni hagyjuk. A mártogatóshoz összekeverjük a tejfölt, a joghurtot, a lime levét, a zúzott fokhagymát, a csipet só és az apróra vágott koriandert. A zöldségeket felkockázzuk, majd a hússal együtt nyársra húzzuk és alaposan meggrillezzük minden oldalát. A tortillákat átmelegítjük, rátesszük a nyársakat, és találhatjuk is cheddar sajttal és a mártogatóssal.

A videóban még több grillezős receptet találsz!