A curry, a kókuszkrém és a gyömbér izgalmas kombinációt alkotnak, ezért érdemes kísérletezni velük. Próbáld ki a currys csirkemellet, amellyel biztosan sikert aratsz!

Hozzavalók:

500 g csirkemell
1 ujjnyi gyömbér
400 ml kókuszkrém
1 db kaliforniai paprika
3 db újhagyma
kókusz zsír
bulgur
1 ek curry

Elkészítés:

A csirkemellet kis kockákra vágjuk, majd kókusz zsíron lepirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott gyömbért, a kaliforniai paprikát és az újhagymát, majd fűszerezzük és belekeverjük a kókuszkrémet. Miközben készül, elkészítjük a bulgurt: kókusz zsíron lepirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel és fedő alatt puhára főzzük 12-15 perc alatt. Ha elkészült, a curry-vel találjuk. 

Nézd meg a videóban, hogyan készül!