Könnyű, nyári vegetáriánus fogás, amely pikk-pakk összeállítható, a többi munkát pedig a sütő elvégzi.

Hozzávalók:

180 g fetasajt
400 g csicseriborsó
200 g koktélparadicsom
2 db kápiapaprika
3-4 gerezd fokhagyma
friss baby spenót vagy fagyasztott spenót
olívaolaj
só,bors
1-2 ek sörélesztőpehely

Elkészítés:

Egy jénaiba belepakoljuk egészben a fetasajtot, a koktélparadicsomot, a fokhagymát, a felszeletelt kápiaipaprikát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és betoljuk a 200 fokra Előmelegített sütőben, amelyben fél óra alatt megsütjük. Ezt követően hozzákeverjük a konzerves csicseriborsót, megszórjuk egy kis sörélesztőpehellyel és fogyaszthatjuk is.

Nézd meg a videóban, hogyan készült!