Könnyű, nyári vegetáriánus fogás, amely pikk-pakk összeállítható, a többi munkát pedig a sütő elvégzi. Hozzávalók: 180 g fetasajt 400 g csicseriborsó 200 g koktélparadicsom 2 db kápiapaprika 3-4 gerezd fokhagyma friss baby spenót vagy fagyasztott spenót olívaolaj só,bors 1-2 ek sörélesztőpehely Elkészítés: Egy jénaiba belepakoljuk egészben a fetasajtot, a koktélparadicsomot, a fokhagymát, a felszeletelt kápiaipaprikát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és betoljuk a 200 fokra Előmelegített sütőben, amelyben fél óra alatt megsütjük. Ezt követően hozzákeverjük a konzerves csicseriborsót,...
Sütőben sült fetasajt spenóttal, kápia paprikával - Diétás fogás, ami 40 perc alatt elkészül!
A bejegyzés folytatódik