Pillekönnyű, krémes, epres torta, amely sütés nélkül elkészíthető, így a nagy melegben tökéletes választás. 

Hozzávalók:

250 g túró
400 g mascarpone
30 g babapiskóta
200 ml habtejszín
40 g nádcukor
1 citrom leve
1 citrom héja
1-2 tk vaníliaaroma
500 g eper

Elkészítés:

A habtejszínt keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a habfixálót, majd krémes habbá verjük. Egy másik tálban összekeverjük a túrót, a vaníliaaromát, a cukrot, a citromlét és héjat, és robotgéppel alacsony fokozaton ezt is összedolgozzuk. Óvatosan hozzákeverjük a kész habot is. A tortaforma aljába sorakoztatjuk a babapiskótát, rátesszük a krém felét, szeletelt eperréteget teszünk rá, majd mehet rá a krém másik fele és a tetejét eperrel és morzsolt babapiskótával díszítjük. Hűtőben néhány órát pihentetjük. 

Nézd meg a videóban, hogyan készül!