Kekszes, krémes, elronthatatlan recept, amelyet gyorsan és könnyedén elkészíthetsz!
Hozzávalók:
2 csomag oreo keksz
40 g teavaj
4 ek kókuszvirágcukor
őrölt bourbon vanília
250 g mascarpone
2 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
Elkészítés:
Néhány darab kekszet félreteszünk díszítésnek, a többit összetörjük. A két harmad részét elkeverjük olvasztott vajjal és egy tortaforma aljába nyomkodjuk. Betesszük a hűtőbe pihentetni és elkészítjük a krémet: a mascarponét elkeverjük a cukorral és a vaníliával, a tejszínt pedig felverjük a habfixálóval. A kemény habot összeforgatjuk a mascarponéval és óvatosan hozzákeverjük a maradék kekszmorzsát.
A krémet eloszlatjuk a tortaformában, keksszel díszítjük, és négy-öt órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.