Fehérjedús spenótos-céklás kuszkusz tofuval  – Igazi vitaminbomba!

Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, finom, könnyed, mégis laktató. Fokozzuk még? Próbáld ki a spenótos-céklás kuszkusz receptet!  Hozzávalók: 3 db nagyobb cékla 250 g spenót 250 g csicseriborsó 200 g kuszkusz 180 g tofu 2 gerezd fokhagyma 1 db lime só, bors, friss rozmaring és oregánó, őrölt chilis jalapeno paprika olívaolaj Elkészítés: Forró vízzel leöntöm a kuszkuszt, a céklát puhára főzöm, és kisebb darabokra vágom. Olívaolajon megpirítom a fokhagymát, hozzáadom a céklát és a csicseriborsót, majd fűszerezem. Beleteszem a spenótot, a tofut pedig megpirítom. Ráfacsarom a lime-ot, végül...

A bejegyzés folytatódik