Ha valami egyszerű, mégis egészséges és mutatós ételt szeretnél az asztalra varázsolni, akkor próbáld ki a parajos csirkemellet!

Hozzávalók:

600 g csirkemell
6 db fagyasztott parajporció vagy friss spenót
150 g koktélparadicsom
1 db kápia paprika
200 ml tejszín
3-4 gerezd fokhagyma
kókuszolaj
só, bors, fűszerkeverék
reszelt parmezán
köretnek: 1 bögre bulgur

Elkészítés:

Egy magasabb falú serpenyőben kókuszolajat hevítünk, beletesszük az apróra vágott fokhagymát, majd a kis darabokra vágott csirkemellet, fűszerezzük és lepirítjuk. Hozzáadjuk a spenótot, a felszeletelt kápia paprikát, a félbevágott koktélparadicsomot és fedő alatt főzzük. Közben egy másik edényben kókuszolajon megfuttatunk egy bögre bulgurt, sózzuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel és puhára főzzük.
Ha a serpenyőben a zöldségek is megpuhultak, felöntjük tejszínnel és további pár percig főzzük. Majd megszórjuk parmezánnal és az elkészült bulgurral tálaljuk.

Nézd meg a videóban, hogyan készült!