A csupacsokis brownie méltán sokak kedvence: most alakbarát, mentes változatban készítettük el!

Hozzávalók:

1/2 csésze cukrozatlan almaszósz
2/3 csésze mandulavaj
2 evőkanál agavészirup
2 evőkanál kókuszcukor
1/3 csésze kakaópor
1 mokkáskanál só
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál vanília kivonat
1/2 csésze vegán csokireszelék (opcionális)

Elkészítés:

Egy keverőtálban simára keverjük az almaszószt, a mandulavajat és az agavészirupot, hozzáadjuk a kókuszvirágcukrot, a kakaóport, a szódabikarbónát, a sót és a vanília-kivonatot, majd megszórjuk a csokireszelékkel. A masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 180 Celsius fokon 30-35 perc alatt megsütjük. Fogyasztás előtt hagyjuk kihűlni.

A videóban még több diétás receptet találsz!