Az angolok híres morzsasütijét néhány perc alatt összeállíthatod, a többi munkát a sütő elvégzi. Ropogós, gyümölcsös, alakbarát desszert.

Hozzávalók:

4 db alma
6 ek eritrit
4 ek kókuszolaj
1 tk fahéj
80 g zabpehely
80 g tönkölyliszt
fél citrom leve

Elkészítés:

Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, összekeverjük az eritrit felével, a fahéjjal és a citrom levével, majd sütőformába tesszük, és szépen elegyengetjük.
Ezt követően elkészítjük a morzsás réteget: összedolgozzuk a zabpelyhet a tönkölyliszttel, az eritrit másik felével és a kókuszolajjal, majd rákanalazzuk a gyümölcsre. Ezt a réteget is szépen elegyengetjük.
Előmelegített sütőben 180 Celsius fokon 25 perc alatt megsütjük és tálalhatjuk is.

Nézd meg a videóban, hogy készült!