Te is odafigyelsz az egészséges táplálkozásra, azonban az édességről nem szívesen mondasz le? Íme egy recept, amelyet bátran fogyaszthatsz!
Hozzávalók:
Az alaphoz:
100 g mandula
150 g magozott datolya
4 ek cukrozatlan kakaópor
2 ek kókuszzsír
A krémhez:
3 db közepes méretű avokádó
2 ek agavészirup
1 ek kókuszzsír
8x8 cm-es tortaforma
Elkészítés:
Zöldségaprítóban összekeverem a datolyát, a mandulát, a kakóport és a két evőkanál kókuszolajat, majd egy 8x8 cm-es tortaformába beleteszem és eloszlatom. Ezután elkészítem a krémet: villával összedolgozom az avokádókat az agavésziruppal és a kókuszolajjal, ha szükséges botmixerrel simára turmixolom. Az alapra ráteszem a krémet, néhány órára hűtőbe teszem és tálalom.
Nézd meg, hogyan készül!
Olvasd el ezt is: Sütés nélküli vegán kesudiókrémes répatorta – Imádni fogod