Varázsolj az étkező asztalra thai hangulatot! Sok zöldség, illatos fűszerek és thai ízvilág, amellyel biztosan sikert aratsz! 

Hozzávalók: 

500 g marha hátszín
2 db kisebb vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 db cukkini
1 db brokkoli
1 db kaliforniai paprika
1 db nagyobb répa
4 szál angol zeller
2 tk curry
1 kk kurkuma
2-3 ek szójaszósz
kókuszolaj
1 ujjnyi gyömbér
chili, só
kesudió

Elkészítés:

Először a chilit, majd a kesudiót egy percig kókuszolajon lepirítjuk, majd félretesszük. A vöröshagymát felvágjuk és kókuszolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a kisebb darabokra vágott hátszínt. Amikor a hús átsült, mehet bele a gyufaszálra vágott répa, a felszeletelt brokkoli, angol zeller, kaliforniai paprika, gyömbér és cukkini. Fűszerezzük, ráöntjük a szójaszószt és fedő alatt főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Hozzáadjuk az előzőleg lepirított chilit és kesudiót, és pár perc alatt összefőzzük. Készíthetünk mellé rizst vagy rizstésztát, de önmagában is megállja a helyét.

Nézd meg a videóban, hogyan készül!