Ha édességre vágysz, választhatsz egészséges alternatívát is. Készíts el a vegán bounty szeletet, amely vegán, cukormentes és csupán négy hozzávalóból áll.
Hozzávalók:
Töltelék:
200 g kókuszreszelék
1 dl kókuszolaj
4 ek agavészirup
Bevonat:
100 g holland kakópor
1 dl kókuszolaj
3 ek agavészirup
Elkészítés:
Zöldségaprítóban összedolgozzuk a kókuszreszeléket a kókuszolajjal és az agavésziruppal. Tortaformában vagy folcpackon négyszög alakúra formázzuk és pár percre betesszük a fagyasztóba, amíg elkészítjük a bevonót.
A kakaóport a kókuszolajjal és az agavésziruppal krémes állagúra keverjük. A tölteléket felszeleteljük, majd villával belemártjuk a krémbe. Körülbelül tíz percre fagyasztóba tesszük és már lehet is tálalni.