Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Töltött édesburgonya-recept - Vöröslencsével, marhával és cheddarral az igazi!

Laktató, egészséges és tápanyagdús étel, amely tökéletes őszi fogás! Hozzávalók: 6 db édesburgonya 400 g darált marhahús  1 db lilahagyma 4 gerezd fokhagyma 400 g passata 80 g vöröslencse 300 g kukorica (konzerv) 100 g cheddar sajt olívaolaj só, bors Elkészítés: Vágjuk félbe az édesburgonyákat, majd tegyük őket sütőpapírral bélelt tepsire és süssük meg 220 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt. Főzzük meg a vöröslencsét és közben egy serpenyőben olívaolajon pirítsuk le a darált húst, adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és lilahagymát. Mehet bele a passata, a kukorica és a megfőtt vöröslencse,...

A bejegyzés folytatódik