Omega-3-ban gazdag főétel, amelyet pikk-pakk elkészíthetsz! Látványos, krémes és egészséges!
Hozzávalók (2 főre):
150 g füstölt lazac
4 gerezd fokhagyma
150 g koktél paradicsom
250 ml tejszín
olívaolaj
4 ek sörélesztő pehely
só, bors
200 g penne tészta
100 g cheddar sajt
250 g rukkola
100 g fekete magozott olívabogyó
Elkészítés:
Tegyük fel a tésztát enyhén sós vízben főni.
Olívaolajon pirítsuk meg az apróra vágott fokhagymát, majd adjuk hozzá a négybe szelt koktél paradicsomot, majd a füstölt lazacot. Körülbelül körülbelül két perc múlva, amint a füstölt lazac megsült, öntsük fel tejszínnel, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg a sörélesztőpehellyel. Amint rottyant egyet, már el is készült a lazacos ragung.
Miután a tészta is elkészült, tegyük rá a ragut, bőségesen rukkolát, adjunk hozzá fekete olívabogyót és tegyünk rá cheddar sajtot, és tálalhatjuk is!