Egyszerű, megúszós, mégis igazán mutatós étel, amely tökéletes fogás az ünnepi asztalra. Hozzávalók: 6 lazac szelet 2 db citrom 3 gerezd fokhagyma 2 ek olívaolaj 2 adag gnocchi 60 g teavaj 150 g reszelt parmezán 100 g szárított paradicsom 1 csokor friss zsályalevél só, bors, zöldfűszerek Elkészítés: Sütőpapírra citromkarikákat teszünk, majd rárakjuk a befűszerezett lazac szeleteket, közé pakoljuk a fokhagyma gerezdeket és meglocsoljuk olívaolajjal. Előmelegített sütőben 180 Celsius fokon körülbelül 25 perc alatt megsütjük. Közben elkészítjük a köretet: megfőzzük a gnocchit. Egy másik lábosban...
Citromos lazac zsályás gnocchival – Elegáns karácsonyi fogás fél óra alatt
A bejegyzés folytatódik