Nem csak egészséges és egyszerűen elkészíthető étel, hanem a látványa is szemet gyönyörködtető.
Hozzávalók:
A quinoa tálhoz:
1 1/2 csésze quinoa
2 tk himalája só
1 db mangó
1 db avokádó
1 db kaliforniai paprika
friss koriander
madársaláta
Az öntethez:
1 db lime leve
1 db narancs leve
1 tk reszelt gyömbér
1 kk himalája só
1 kk chili pehely
2 tk agavészirup
A tálaláshoz:
fekete szezámmag
Elkészítés:
Tegyük fel főzni a quinoát. Miközben készül, vágjuk kockára a mangót, a kaliforniai paprikát és az avokádót.
Készítsük el az öntetet: keverjük össze a gyömbért a sóval, chilipehellyel, az agavésziruppal a narancs- és lime levével.
Amikor megfőtt a quinoa, sózzuk meg, tegyük egy tálba, rakosgassuk rá az avokádót, a mangót és a paprikát, tegyük rá a friss koriandert és a madársalátát, majd locsoljuk meg az öntettel és szórjuk meg fekete szezámmaggal.