Íme egy recept, amely egyszerűen elkészíthető, vegán, egészséges és még a diétába is beilleszthető! 

Hozzávalók:
180 g tofu
szójaszósz
1 ek agavészirup 
Olívaolaj
szezámmag
150 g kuszkusz
1 db nagyobb cukkini
1 db kaliforniai paprika
3 gerezd fokhagyma
1 szál újhagyma
gyömbér
1 db répa
150 ml kókuszkrém
1 db lime
A tálaláshoz kesudió

Elkészítés
A tofut felkockázzuk, hozzáadunk 3 ek szójaszószt, 1 ek agavészirupot, 2 gerezd reszelt fokgagymát, reszelt gyömbért és szezámmagot. A kuszkuszt leöntjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és közben serpenyőben megpirítjuk a tofut, majd hozzáadjukz újhagymát, a paprikát, a cukkinit és a zöldséghámozóval felszeltrépát, majd felöntjük egy kis szójaszósszal és a kókuszkrémmel, ráfacsarunk 1 lime-ot, és elkeverjük a kuszkusszal. Ha szükséges ízesítjük.

Apróra vágott kesudióval találjuk.

Nézd, meg a videót :)