Szénhidrátcsökkentett lisztből készült ropogós sajtos ízű nassolnivaló.

Hozzávalók:

160 g szénhidrátcsökkentett lisztkeverék
30 g kókuszolaj
5 ek sörélesztőpehely
40 g paradicsomszósz
1 kk szódabikarbóna
5 g himalája só
fél citrom leve
1 dl víz

Elkészítés:

Először összekeverjük a folyékony hozzávalókat, majd beleszórjuk a lisztet, a szódabikarbónát és a sörélesztőpelyhet, majd alaposan összedolgozzuk. A tésztát tíz percig állni hagyjuk, majd kibélünk egy tepsit sütőpapírral, és a tésztát lisztezett felületen három mm vékonyra nyújtjuk. Kis téglalapokra vágjuk és lyukakat szúrunk a tésztába. Előmelegített sütőben 180 Celsius fokon 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.

A videóban megnézheted, hogyan készült!