A nagy melegben vitathatatlanul a hideg édességek esnek a legjobban, a pohárkrémek tárháza pedig gyakorlatilag kimeríthetetlen. Pikk-pakk elkészíthetőek, mutatósak és csupán pár hozzávalóra van szükség.

Hozzávalók:

4-5 szem sárgabarack
100 g túró
125 g görög joghurt
1 kk vanília kikapart magja
2 ek agavészirup
citrom reszelt héja
pár csepp citromlé
magvak/kókuszchips

Elkészítés: 

A sárgabarackot megmossuk, kimagozzuk, majd leturmixoljuk, és ízlés szerint édesíthetjük. A túrót elkeverjük a görög joghurttal, reszelünk bele citrom héjat, facsarunk bele egy kis citrom levet, adunk hozzá 1-2 teáskanál agavészirupot, 1 kiskanál vaníliát és jó alaposan elkeverjük, majd a leturmixolt sárgabarackkal pohárba rétegezzük. Megszórhatjuk a tetejét magvakkal vagy kókusz chipsszel, és fogyaszthatjuk is!
Extratipp: a pohár aljába tehetünk egy kis granolát vagy összetört zabkekszet is.

Nézd meg a videóban, hogyan készül!