Ha már unod a klasszikus salátát, akkor ideje kipróbálnod garnélával, fokhagymával, paradicsommal és pikáns szósszal. Könnyű, laktató, alakbarát és egészséges!
Hozzávalók:
500 g garnélarák (fej és farok nélkül)
4 gerezd fokhagyma
150 g koktélparadicsom
olívaolaj
salátakeverék
mozzarella sajt
1 cikk citrom
só, kakukkfű, oregánó
chilipehely
Elkészítés:
Olívaolajon megpirítjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a megtisztított garnélarákot. Sózzuk, megszórjuk kakukkfűvel és oregánóval, majd amikor elkezd puhulni, hozzáadjuk a félbevágott koktélparadicsomot. Ha már szépen megsült, ízesítjük chilipehellyel és frissen facsart citromlével, majd az elkészült rákragut rászedjük a mozzarellás salátára.