Az egykori Playmate egészségnagykövetként nagy gondot fordít a táplálkozásra és a testi-lelki harmónia elérésére. Lesd el a tippjeit, hogy jobban érezd magad a bőrödben!

1.) Napi ötszöri, kis mennyiségű étkezésedet egészséges összetevőket tartalmazó zöldségek és gyümölcsök alkossák. A liszt és a cukor fogyasztását pedig mellőzd.

egészség egészségmegőrzés larion zoé egészségnagykövet tanácsadó playmate szépségkirálynő aloe vera alga thai box Új-Zélandi zöldkagyló por meditáció plasztikai tanácsadó plasztikai szaktanácsadás

2.) A natúr, ízesítetlen aloe vera gél és a különböző por állagú algafélék (chlorella, spirulina, vörös alga,..)  rendszeres fogyasztása számos immunerősítő, méregtelenítő és fiatalító hatással rendelkező csodaszer, a WHO (Egészségügyi világszervezet) szerint szupertáplálék, elsőrendű tápanyagforrás. Fogyassz belőle rendszeresen!

3.) Naponta igyál meg 3 liter szénsavmentes ásványvizet, amibe facsard bele egy citrom levét és ízesítsd egy kevés reszelt gyömbérrel. A változatosság kedvéért fogyassz ízesítetlen gyógyteákat is.

4.) Sportolj hetente többször! Ha nincs lehetőséged edzőterembe járni, számos jobbnál jobb videót találsz a neten, eszközigény nélküli, otthon is könnyen elvégezhető gyakorlatokkal. Ne csak az izmaidnak kedvezz, hanem nyújtógyakorlatokat is végezz, hogy sokáig rugalmas és hajlékony maradj. Az ízületek és porcok egészségének érdekében kúraszerűen fogyassz Új-Zélandi zöldkagyló port.

egészség egészségmegőrzés larion zoé egészségnagykövet tanácsadó playmate szépségkirálynő aloe vera alga thai box Új-Zélandi zöldkagyló por meditáció plasztikai tanácsadó plasztikai szaktanácsadás

5.) A stressz öregít és rombol a leginkább, ezért találj valamit, ami megnyugtat. Olvass, hallgass zenét, meditálj vagy ha aktívan akarod levezetni a stresszt, járj el mondjuk thai boksz edzésre, ahol addig püfölheted és rúgdoshatod a boxzsákot, amíg meg nem nyugszol. Aludj naponta átlagosan 8 órát, hiszen a szervezet alvás közben tud a leginkább regenerálódni.

 

Olvastad már?
7 tuti tipp az életmódváltáshoz

Itt pedig a szakértőket találod.