Csupacsokis, krémes desszert, amivel garantáltan sikert aratsz, ha elkészíted.

Hozzávalók:

A piskótához:
180 g liszt
180 g cukor
40 g holland kakaópor
8 tojás
csipet só

A krémhez:
1 l habtejszín
400 g étcsokoládé
1 tk zselatin

A bevonathoz:
100 g étcsokoládé

Elkészítés: 

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét elkezdjük habbá verni, majd hozzáadjuk a cukrot és kemény habot verünk belőle. Hozzáadjuk a tojássárgáját, majd a lisztet, a csipet sót és a kakaóport és alaposan eldolgozzuk. A masszát kivajazott tepsibe öntjük, és 180 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a krémet: 400 g csokit összetördelük és vízgőz fölött felolvasztjuk.
Két evőkanálnyi tejszínt kikeverük a zselatinnal, a többit pedig kemény habbá verjük. A habba belekeverjük a csokit és a zselatinos tejszínt. A piskótát kettévágjuk, és megkenjük a krémmel, majd újra csokoládét olvasztunk vízgőz felett. Megkenjük vele a süteményt és 1-2 órára hűtőbe tesszük. 

Nézd meg a videót!