"HATALMAS ÖRÖMÜNKRE szolgál, hogy 1,5 év előkészületek után, saját üzemeltetésű boltjaink tapasztalatára alapozva, kidolgozásra került bolthálózatunk rendszere.

A mai nappal, 2020.02.02- án HIVATALOSAN MEGNYITJUK A CSATLAKOZÁS LEHETŐSÉGÉT! NAGYON SOKAN VÁRTÁTOK, KÉRDEZTÉTEK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN, ÉS MOST VÉGRE KI IS ÍRHATJUK: A MAI NAPTÓL TUDJUK FOGADNI A CSATLAKOZÁSI KÉRELMEKET!


Szafi Shopokról néhány tudnivaló:
Egyedi bolthálózat, egyedi termékkínálattal, ahol szinte kivétel nélkül mindenki megtalálja diétája szerint az általa favorizált és beilleszthető élelmiszereket. Pékáruk minden mennyiségben, számos street food étel és ital, lángos, palacsinta, hot-dog, muffin, poharas desszert, tésztasaláta, gofri, pizza, limonádé, kávé, tea stb.

#gluténmentes#vegán#csökkentett-szénhidrát tartalom, #tejmentes#tojásmentes#szójamentes #hozzáadott cukortól mentes, #zsírszegény#paleo#clean eating, #mesterséges anyagoktól mentes

A környezettudatosság elkötelezett hívei vagyunk, boltjainkban kizárólag biológiailag lebomló csomagolóanyagokat használunk.

A Szafi Smart Shop neve is elmondja, hogy okosboltokról beszélünk. Két informatikai fejlesztéssel támogatjuk a betérő vásárlókat.
Az első a QR kóddal ellátott árcédulák, amely segítségével pillanatok alatt megtudhatunk számos fontos információt az adott termékről, közvetlenül a termékfejlesztőtől Burján Szafitól.


A másik fejlesztésünk az üzlethelyiségben kihelyezett tabletek, amely által teljes mélységig beleláthatunk a késztermékekbe. Vegyük példaként a Vegán hot-dogot, itt láthatjuk, hogy maga a hot-dog kifli milyen lisztkeverékből készül, illetve, milyen más összetevőket tartalmaz, megismerhetjük, hogy milyen tápértékekkel, milyen allergénekkel és milyen keresztszennyeződésekkel rendelkezik. Természetesen a hot-dog minden alapanyagára igaz, hogy a fent említett paraméterek feltüntetésre kerülnek, majd ebből láthatóvá válik a késztermék tápértékei, valamint az, hogy melyik allergén, melyik alapanyagból származik.
Úgy gondoljuk, hogy az ételérzékenyek és diétázók számára ez egy rendkívül fontos fejlesztés, gyártóként mindent elkövetünk a lehető legszélesebb tájékoztatás érdekében.

Jelenleg 3 Szafi Smart Shop működik Magyarországon (hamarosan nyílik pécsi üzletünk is), amelyek forgalma messze meghaladta várakozásainkat. Ez is bizonyítja, hogy míg az első üzlet az Etele téri Szafi Smart Shop 80 nm, addig már az új üzletek 120-150nm-es mérettel rendelkeznek.

Tudomásunk szerint Magyarországon, az összes területet és márkát egybe-véve, a Szafi Reform és a Szafi Free márkákhoz kapcsolódóan készítenek a legtöbb bejegyzést a fogyasztók a közösségi média felületekre.

Egy kis statisztika a Szafi brand nevéhez fűződő közösségi aktivitásokról:
Facebook – Szafi Reform & Szafi Free életmód, receptek 257.000 követő
Instagram – 138.000 követő
#szafireform 73.300 db
#szafifree 85.400 db
#szafiközösség 18.400 db
#szafifitt 49.200 db

Első körben az alábbi városokra nyitjuk meg a csatlakozás lehetőségét:
• Szombathely
• Tata-Tatabánya
• Szolnok
• Eger
• Baja
• Kaposvár
• Nyíregyháza
• Szekszárd
• Zalaegerszeg
• Paks
• Dunakeszi

Amennyiben az alábbi városok valamelyikében szeretnéd megnyitni saját Szafi Smart Shop-odat, akkor várjuk jelentkezésed a csatlakozz@szafishop.com e-mail címre."