Fogyaszthatod reggelire, vagy a főétkezések között a cukor- és gluténmentes csokis kekszet. Sütéssel együtt 25 perc elkészíteni!
Hozzávalók:
1 csésze mandulaliszt
1 csésze kókuszliszt
1 tk szódabikarbóna
1 kk himalája só
1/2 csésze olvasztott kókuszzsír
2 ek mandulavaj
3 ek eritrit
2 tojás
1 tk vaníliakivonat
10 dkg cukormentes étcsokoládé chips
Elkészítés:
A sütőt 200 Celcius fokra előmelegítjük.
Egy nagy tálban elkeverjük a liszteket, a sót ésa szódabikarbónát, adjuk hozzá a mandulavajat, az olvasztott kókuszolajat, a tojást, a vaníliakivonatot, az agavészirupot, majd alaposan dolgozzuk össze. A tésztából formázzunk gombócokat, lapítsuk ki őket és szórjuk meg a csokoládéchip-szel. Körülbelül 15 percig süssük, amíg szép aranybarnára sül.