Puha mandulás keksz, amelyet villámgyorsan elkészíthetsz. Tökéletes, egészséges nassolnivaló a főétkezések között!

Hozzávalók:

1 bögre mandula
1 bögre risz- vagy mandulaliszt
1/2 tk sütőpor
5-6 ek eritrit vagy ugyanennyi agavészirup
3 ek kókuszolaj
egy csipet só
egy kis mandulatej

Elkészítés: 

Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra.
A mandulát aprítógépben összezúzzuk, majd egy nagy keverőtálban összekeverjük a rizs- vagy mandulaliszttel, a sütőporral, a sóval, az édesítővel, majd hozzáadjuk az olvasztott kókuszolajat.  Dolgozzuk össze alaposan, ha szükséges, öntsünk hozzá egy kis mandulatejet, hogy a tészta formázható legyen. A masszából formázzunk korongokat és helyezzük kiolajozott sütőpapírral bélelt tepsibe. Süssük 15 percig, majd hagyjuk 10 percig hűlni a tálalás előtt. Amennyiben ropogósabb állagot szeretnénk, süssük még néhány percig.
Légmentesen lezárt dobozban három napig is eláll.

Nézd meg a videót is!