Az tudja csak igazán, aki nap mint nap kénytelen szembesülni a hajhullással, mit meg nem adna egy jó hajnövesztő szerért! 28000 új hajszál? Erre bárki, aki küzd a kopaszodással, rábólintana!
 

A hajhullás ellen ajánlott készítmények legnagyobb része a hajhagymák tápanyag felvételének elősegítése illetve a hajszálak szerkezetének megerősítése révén igyekszik megállítani a kopaszodást.

pr hajhullás

A dús hajkorona helyreállításának eszközei lehetnek a

  • hajhullás elleni vitamin készítmények

Ezek a kapszulák, tabletták az egészséges hajnövekedéshez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat biztosítják. Szedésükre általában valamilyen betegség vagy nem kielégítő táplálkozás miatt fellépő vitaminhiányos állapot esetén van szükség.

  • hajhullás elleni samponok, tonikok és hajszeszek

A külsőleg alkalmazható kopaszodás elleni készítmények legtöbbje a fejbőr helyi keringését élénkítő anyagokat tartalmaz. A legismertebb ezek közül a koffein kivonat, de számos gyógynövény, például a rozmaring is serkenti a hajszálerek vérkeringését. A fejbőr fokozódó keringése révén a hajhagymák több tápanyaghoz jutnak.

  • hajerősítő samponok és balzsamok

A haj szépségét nemcsak a hajszálak száma, hanem azok állapota is befolyásolja. A hajszálak 90%-át egy elszarusodott fehérje, a keratin alkotja. Ahhoz, hogy szerkezetük erős maradjon, nemcsak vitaminokra és ásványi anyagokra, hanem fehérjére is szükségük van. A hajápoló kozmetikumokban gyakran megtalálható növényi fehérje kivonatok a hajszálak tartásának megerősítését segítik elő. Leggyakoribb ezek közül a búzaprotein, de a szója- és a kukoricafehérje is gyakran szerepel a samponok összetevői között.

Akinek azonban vészesen hullik a haja, leginkább arra vágyik, hogy több hajszála legyen!

A Redensyl® természetes, vörösfenyő és zöld tea levél kivonatból származó molekulái nemcsak a hajhullás csökkentését segítik elő. Hajdúsító hatása a hajhagymák őssejtjeinek támogatásán alapul. Serkenti a hajszálak növekedési fázisát megindító őssejtek szaporodását, így valóban fokozza a hajnövekedést.

A Redensyl® szérum

  • segíti a hajhagymák tápanyag felvételét
  • csökkenti a hajhullást
  • fokozza az új hajszálak növekedését
  • megerősíti a hajszálakat

A Redensyl® néhány hónapos alkalmazását követően akár 28000 új hajszál megjelenését is tapasztalhatod. Ez pedig sokat számít! Mivel nemcsak a hajhullás mértékét csökkenti, hanem az új hajszálak növekedését, tartásának javítását is elősegíti, a hajad már pár hónap után is érzékelhetően szebb és dúsabb lehet!

(Támogatott tartalom)