Az erdélyi konyha egyik legkedveltebb zöldségkrémje kétségtelenül a zakuszka. Kenheted kenyérre, de tészta feltétnek is megállja a helyét! Hozzávalók: 2 db padlizsán 5 db kápia paprika 2 db vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma kókuszolaj 150 ml paradicsompüré só, bors 1 tk eritrit Elkészítés: A padlizsánokat körülbelül 1 órára 180 fokos előmelegített sütőbe tesszük, a kápia paprikákat az utolsó 25 percben melléjük rakjuk és megsütjük. Közben egy serpenyőben kókuszolajon apróra vágott vöröshagymát alacsony lángon elkezdjük pirítani, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott fokhagymát, az...
3+1 szupergyors reggeli ötlet - Egészséges napindítók
Nem véletlenül van folyton hangyúlyozva a reggeli fontossága, hiszen nem mindegy mivel indítod a napot. Íme, négy egészséges, alakbarát és pillanatok...
Sültpaprikás humusz recept - Ezt edd reggelire!
Ha kifogytál a reggeli ötletekből, akkor készítsd el a sültpaprikás humuszt, garantáltan feldobja a reggeleket! Tálald teljeskiőrlésű kenyérrel. Hozzávalók: 3...
Sült paprikás padlizsánkrém recept
Dobd fel a szokványos padlizsánkrémet sült kápia paprikával, a végeredmény magáért beszél. Vitamindús, vegán előétel, de reggelire vagy...
Immunerősítő zöldségkrém sült céklából - Készítsd el reggelire!
A hűvös hónapokban érdemes még nagyobb figyelmet fordítani az immunerősítésre: a cékla és a fokhagyma remek kombináció. Indítsd a reggelt...
Cseréld le a diétagyilkos reggelid! – Készítsd el a szuperfinom vegán zöldségkrémet
A reggeli a nap legfontosabb étkezése, így érdemes olyat választani, amely finom, tápláló és egészséges, hogy megadja a löketet az egész naphoz....