A brokkoli és a csirkemell tökéletesen passzol egymáshoz, pláne ha fokhagymás tejföllel és kétféle sajttal kombináljuk. Hozzávalók: 500 g csirkemell 1 fej brokkoli 450 tejföl kókuszolaj 2 tk fokhagymapor só, bors 80 g reszelt trappista 80 g parmezán Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedjük és enyhén sós vízben megfőzzük. A csirkemellet kis kockákra vágjuk, jól befűszerezzük, majd kókuszolajjal kikent hőálló tálba tesszük. Rárakjuk a megfőtt brokkolit, majd a tejfölt kikeverjük a fokhagymaporral és rákenjük a brokkolira. Megszórjuk parmezán sajttal és a reszelt trappistával, majd előmelegített...
Duplasajtos-brokkolis csirkemell sütőben sütve - Könnyű, alakbarát fogás
A bejegyzés folytatódik