A Capri-szigetéről származó torta az olasz ételekhez hasonlóan végtelenül egyszerű, mégis nagyszerű. Ha nyáron nem jutottál el Olaszországba, varázsolj a konyhába olasz hangulatot! Nagyon krémes, nagyon csokis lisztmentes desszert. Hozzávalók: 26 cm átmérőjű formához 300 g darált mandula 250 g étcsokoládé 5 db tojás 250 g vaj 180 g eritrit 1 csipet só poreritrit a szóráshoz Elkészítés: A csokoládét felolvasztjuk vízgőz felett, majd hagyjuk kihűlni. A vajat is megolvasztjuk és kikeverjük az eritrittel. A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját belekeverjük a cukros-vajas keverékbe. Hozzáadjuk...
Lisztmentes nápolyi édesség: caprese torta recept – Nagyon csokis, nagyon krémes
A bejegyzés folytatódik