Ez a saláta bővelkedik az omega-3 zsírsavakban, ezért érdemes legalább hetente egyszer elkészíteni! Hozzávalók: 1 csomag bébi spenót 1 db érett avokádó 150 g koktél paradicsom 150 g tonhal olívaolajban 125 g feta sajt 1/2 citrom leve Avokádó: gazdag telítetlen zsírsavakban: jó forrása az omega-3 és omega-6 zsírsavaknak. Szinten tartja a vércukorszintet, folsav tartalmának köszönhetően a kismamáknak is ajánlott a fogyasztása. Tonhal: szintén omega-3 forrás, és a fehérje tartalma is magas. Bébi spenót: antioxidáns tartalma jelentős, tartalmaz omega-3 zsírsavat, K-vitamint, A-vitamint, mangánt, folsavat, magnéziumot,...
Bébi spenótos-avokádós saláta recept - Omega-3 forrás
A bejegyzés folytatódik