Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rebarbarás morzsasüti – Forró, ropogós, fanyar pite

A rebarbara szezonja áprilistól júniusig tart, ezért érdemes kihasználni, amíg lehet kapni a friss jellegzetes, fanyar ízű zöldségből. Magas a vitamin- és ásványi anyagtartalma, és antioxidánsokban is gazdag. Kalória- és a szénhidráttartalma alacsony, így bátran fogyaszthatunk belőle.   Hozzávalók: 100 g rebarbara 200 g zabliszt 150 g zabpehely 200 g kókuszolaj 2 ek barna cukor 2 ek agavé szirup 2 tk fahéj 2 tk vanília kivonat 1 ujjnyi reszelt gyömbér 1 tk sütőpor 1 ek poreritrit Elkészítés: A rebarbarát kisebb darabokra vágjuk, majd összeforgatjuk az agavésziruppal, a barnacukorral, a reszelt gyömbérrel,...

A bejegyzés folytatódik