A tavasz a medvehagyma szezonja! Érdemes betárazni belőle, ugyanis szuper fogások készíthetők belőle. Nem mellesleg pedig nagyon egészséges. A medvehagyma vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, jó hatással van a vérnyomásra, erősíti az immunrendszert, védi a szívet és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is bír. Hozzávalók: 150 g medvehagyma 80 g parmezán sajt 50 g kesudió 2-3 ek olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 1 tk só Elkészítés: A kesudiót 15 percre beáztatjuk. A medvehagymát alaposan megmossuk, szárazra töröljük, majd aprítógépbe tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, a sót, a kesudiót, az olívaolajat,...
Medvehagymás pesto recept - A tavaszi reggelik sztárja
A bejegyzés folytatódik