Mutatós krémleves, amit kevesebb, mint félóra alatt elkészíthetsz! Hozzávalók: 2 db cukkini 2 db sárgarépa 1 db vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma kókuszolaj 200 ml növényitejszín A tálaláshoz: asztalt paradicsom reszelt parmezánsajt Elkészítés: Kókuszolajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd lepirítjuk az aprított fokhagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt répát és cukkinit, majd fűszerezzük. Felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi, és fedő alatt főzzük. Ha a zöldségek megpuhultak, botmixer segítségével leturmixoljuk, és felöntjük tejszínnel. Ha szükséges, ízesítjük...
Sárgarépás cukkinikrém leves aszalt paradicsommal és parmezánnal
A bejegyzés folytatódik