Amilyen egyszerű, éppen annyira nagyszerű ez az olasz spagetti recept. Pikáns, fokhagymás és laktató, sietős hétköznapokon tökéletes választás. Hozzávalók: 200 g durum spagetti tészta 500 g garnélarák 4 ek avokádóolaj 5 gerezd fokhagyma chilipehely reszelt parmezánsajt csipet só, zöldfűszer Elkészítés: A fokhagymát tisztítsuk meg, a kés lapjával roppantsuk össze, aprítsuk fel, majd avokádóolajon futtasuk meg a chili pehellyel együtt. A garnélát forgassuk zöldfűszerbe, majd tegyük bele a fokhagymás olajba és süssük meg. Amíg készül a garnéla, a tésztát forrásban lévő enyhén sós vízben...
A legegyszerűbb olasz tésztaétel - Spagetti aglio e olio garnélával és avokádóolajjal
A bejegyzés folytatódik