Próbáltad már a vegán tökfőzeléket? Krémes, zsenge, könnyű és laktató. Ezentúl biztosan így készíted majd! Hozzávalók: 1 csomag gyalult tök 1 fej vöröshagyma kapor 180 ml kókusztejszín 2 ek tönkölyliszt 1 citrom leve só Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, majd dinszteljük. Hozzádjuk a gyalult tököt, megsózzuk, felöntjük egy kis vízzel és lefedve főzzük. Közben a kókuszkrémet kikeverjük a tönkölyliszttel és apróra vágjuk a kaprot. Ha a tök megpuhult, ráfacsarjuk a citromot, hozzákeverjük a krémet és rátesszük a kaprot. Pár percig főzzük, majd tálaljuk. Vöröcslencse...
Ilyen finom tökfőzeléket még nem ettél! - Vegán recept
A bejegyzés folytatódik