Ha tavasz, akkor a medvehagyma! Remekül feldobja a ropogós sajtos rudat. Vendégvárónak is tökéletes! Hozzávalók: 150 g szénhidrátcsökkentett lisztkeverék 1 kis csokor medvehagyma 200 g túró 2 ek kókuszzsír 1 csomag instant élesztő 2 db tojás 1 dl langyos víz himalája só reszelt sajt Elkészítés: A túrót egy villával összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, az instant élesztő és a sót. Összekeverjük, majd beletesszük a tojást, a kókuszzsírt, a felaprított medvehagymát és egy kevés vízzel lazítjuk a tésztát. Miután jó alaposan eldolgoztuk, körülbelül húsz percig pihentetjük. Kinyújtjuk...
Medvehagymás-túrós szénhidrátcsökkentett sajtos rúd recept
A bejegyzés folytatódik