Színes, egészséges és nem mellesleg gyorsan elkészíthető. Magában is laktató, de készíthetsz hozzá zöldség- vagy zabfasírtot. Hozzávalók: 600 g sárgarépa 1 fej vöröshagyma 200 ml zabtejszín 2 ek zabliszt kókuszolaj 1 csokor petrezselyem Elkészítés: Kókuszolajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a lereszelt vagy zöldségaprítóban összedolgozott sárgarépát. Fűszerezzük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a zabtejszínt, majd a zablisztet és pár percig főzzük. Apróra vágott friss petrezselyemmel találjuk. Zabfasírt...
Sárgarépa-főzelék recept - Könnyű nyári ebédötlet
A bejegyzés folytatódik