Szered a krémsajtot, de mellőzöd az állateredű ételek fogyasztását? Akkor ezt a receptet biztosan gyakran elkészíted majd! Hozzávalók: 180 g tofu 1 ek sörélesztőpehely 1 szál újhagyma só, bors, pirospaprika fél citrom leve 1-2 ek olívaolaj Elkészítés: A feldarabolt tofut sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a sörélesztőpelyhet, az olívaolajat és belefacsarjuk a citromot, majd botmixer segítségével krémesre dolgozzuk. A keverék felét üvegbe tesszük, a másik feléhez pedig hozzáadunk 1-2 tk pirospaprikát és alaposan elkeverjük. Üvegedénybe tesszük, és hűtőszekrényben tároljuk. Nézd meg a videót,...
Ezt kend a pirítósra! - Vegán krémsajt recept percek alatt
A bejegyzés folytatódik