A kacsamell fűszeres, citrusos ízvilága remekül harmonizál a burgonyapüré édeskés ízével. Ha igazán különleges fogást tálalnál a karácsonyi asztalra, akkor próbáld ki a receptet! Hozzávalók: A kacsa mellhez: 2 db kacsamell 2 ek olívaolaj só, bors rozmaring 1 db narancs héja A püréhez: 4 db édesburgonya 200 ml tejszín 80 g teavaj só, bors friss petrezselyem Tálaláshoz: áfonyaszósz Elkészítés: A kacsamellet megtisztítjuk, a bőrét beirdaljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőbe olívaolajat öntünk, rátesszük a kacsamellet bőrével lefelé és közepes lángon elkezdjük pirítani. Amikor aranybarnára...
Rozmaringos rozé kacsamell édesburgonyapürével – Tökéletes ünnepi étel
A bejegyzés folytatódik