Ha nem a hagyományos halászlében gondolkozol karácsonyra, íme egy illatos, krémes levesötlet! Hozzávalók: 1 db sütőtök 2 db édesburgonya 1 db vöröshagyma 100 g natúr gesztenyemassza 4 gerezd fokhagyma kókuszolaj só, bors kurkuma chili pehely 2 db leveskocka Tálaláshoz: hántolt tökmag tökmagolaj Elkészítés: A sütőtököt kimagozzuk, feldaraboljuk és előmelegített sütőben 180 Celsius fokon körülbelül 25 perc alatt megsütjük. Közben kókuszolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott édesburgonyát. Felöntjük vízzel, beletesszük a leveskockát...
Gesztenyés sütőtökkrémleves a karácsonyi asztalra
A bejegyzés folytatódik