A cupcake-ben nem csak az a jó, hogy látványos, cukin néz ki, hanem krémes és kedvedre variálhatod. Hozzávalók: 110g olvasztott vaj 110g poreritrit 2 db tojás 2 tk vanília kivonat 110g szénhidrát-csökkentett lisztkeverék 150g olvasztott vaj 300g poretirit 2 tk vaníliakivonat 1 dl rizstej Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra. Elektromos habverővel 110 g lágy vajat és 110 g poreritritet habosra keverünk, majd 2 nagy tojást verünk bele. Minden hozzáadás után kaparjuk le az edény falát. Adjunk hozzá ½ teáskanál vaníliakivonatot, 110 g lisztet és egy csipet sót, majd keverjük össze, és kanalazzuk...
Krémes cupcake alaprecept, amelyet kedvedre variálhatsz
A bejegyzés folytatódik