Pikáns, édeskés ízkavalkád. Az édesburgonyához igazán jól passzol az ananász és az avokádó, pláne, ha meg van bolondítva egy kis mézes-chili szósszal. Hozzávalók: 2 db nagy édesburgonya 1 db ananász 1 db avokádó 500 g csicseriborsó 4 gerezd fokhagyma Kókuszolaj A szószhoz: 3 db chili paprika 3 ek méz só, bors, olívaolaj Tálaláshoz: Lime Koriander Elkészítés: Az édesburgonyát megpucoljuk, kockákra vágjuk, majd megfőzzük. Arra figyeljünk, hogy ne főzzük szét. Ha megfőtt, kókuszolajon megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát, hozzáadjuk az édesburgonyát és azt is lepirítjuk....
Mézes-chilis édesburgonya avokádóval és ananásszal
A bejegyzés folytatódik